Nieuwsflits - V&S Advies
15658
page-template-default,page,page-id-15658,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Nieuwsflits

 

Vakbeurs Openbare Ruimte

De Vakbeurs Openbare Ruimte op 30 september en 1 oktober 2020 komt dit jaar te vervallen i.v.m. het Covid-19 virus.

Naar alle waarschijnlijkheid zal op 2-3 december 2020  de “Vakbeurs Openbare Ruimte STAY & GO” in de Jaarbeurs Utrecht worden georganiseerd. Zoals het er nu uitziet zal nog wel de 1,5 meter regel gehanteerd moeten worden en dat betekent ook  een maximum aantal bezoekers en een toegangsbeleid.

V&S Advies heeft besloten niet deel te nemen aan de beurs in december 2020.

Uiteraard zijn we wel weer aanwezig in 2021 (22 en 23 september), ervan uitgaande dat er tegen die tijd weer een reguliere Vakbeurs Openbare Ruimte kan worden gehouden.

Wij hopen u dan in goede gezondheid te ontmoeten.

Als er nieuwe ontwikkelingen omtrent de beurs zijn, zullen we dit op onze website bekend maken

 

 


“VSWe” viewer voor de wegenlegger beschikbaar

V&S Advies maakt voor de opmaak, actualisatie en digitalisatie van wegenleggers gebruik van speciaal hiervoor ontwikkelde software, genaamd VSWe.

Naar aanleiding van vragen van onze klanten hebben we besloten onze software ook als viewer beschikbaar te stellen voor u als eindgebruiker. Het ontsluiten van informatie uit de wegenlegger is op deze manier snel en eenvoudig.

Waarom alleen een viewer?

De wegenlegger is na vaststelling door Gedeputeerde Staten een officieel document met een juridische status. Dat betekent dat er niet zomaar wijzigingen mogen worden doorgevoerd in eerder vastgestelde gegevens. Eventuele wijzigingen op de vastgestelde legger moeten conform de Wegenwet worden getoetst op de juiste achterliggende besluitvorming (o.a. bestemmingen en onttrekkingen). V&S Advies kan u hierbij behulpzaam zijn door middel van een bijhoudings contract.

Functionaliteit

In de VSWe viewer zijn onderstaande functionaliteiten beschikbaar:

  1. Raadplegen van weg- en onderdeelnummers middels het invoerformulier met standaard indeling van de Wegenwet (kolom I t/m XII), incl. zoekfunctie op wegnummer;
  2. Overzicht van de gehele legger (conform Acces-structuur);
  3. Rapport functie voor het printen volgens de standaard Wegenlegger-indeling;
  4. Verwijzingslijst (Straatnaam, Oud nummer en nieuw nummer);
  5. Export mogelijkheid naar Excel;
  6. Controle koppeling kaart en database.

 Interesse?

Wilt u gebruik maken van de viewer en/of een bijhoudings contract, stuur dan een email naar info@vsadvies.nl  U krijgt binnen enkele dagen een reactie van ons.