Nieuwsflits - V&S Advies
15658
page-template-default,page,page-id-15658,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Nieuwsflits

 

Terugblik op de “Dag van de Openbare Ruimte 2017”

Met meer dan 80 lezingen, ruim 600 exposanten en meer dan 6.000 bezoekers is De dag van de Openbare Ruimte zeker geslaagd. Voor V&S Advies was het de 2e keer dat we als exposant aanwezig waren en net als vorig jaar kijken we met een tevreden gevoel terug op de beurs. Een flink uit de kluiten gewassen analoge wegenlegger uit de jaren ’60 was een absolute eye-catcher in onze stand en heeft de nodige reacties en vragen opgeleverd. Al met al een succesvolle beurs waar we veel van onze bestaande relaties hebben gesproken maar ook  nieuwe relaties hebben kunnen verwelkomen.

Wij zijn zeker van plan volgend jaar weer aanwezig te zijn en hopen u dan ook weer te zien op 26 en 27 september 2018. Graag tot dan (eerder mag natuurlijk ook!)

 

“VSWe” viewer voor de wegenlegger binnenkort beschikbaar

V&S Advies maakt voor de opmaak, actualisatie en digitalisatie van wegenleggers gebruik van speciaal hiervoor ontwikkelde software, genaamd VSWe.

Naar aanleiding van vragen van onze klanten hebben we besloten onze software ook als viewer beschikbaar te stellen voor u als eindgebruiker. Het ontsluiten van informatie uit de wegenlegger is op deze manier snel en eenvoudig.

Waarom alleen een viewer?

De wegenlegger is na vaststelling door Gedeputeerde Staten een officieel document met een juridische status. Dat betekent dat er niet zomaar wijzigingen mogen worden doorgevoerd in eerder vastgestelde gegevens. Eventuele wijzigingen op de vastgestelde legger moeten conform de Wegenwet worden getoetst op de juiste achterliggende besluitvorming (o.a. bestemmingen en onttrekkingen). V&S Advies kan u hierbij behulpzaam zijn door middel van een bijhoudings contract.

Functionaliteit

In de VSWe viewer zijn onderstaande functionaliteiten beschikbaar:

  1. Raadplegen van weg- en onderdeelnummers middels het invoerformulier met standaard indeling van de Wegenwet (kolom I t/m XII), incl. zoekfunctie op wegnummer;
  2. Overzicht van de gehele legger (conform Acces-structuur);
  3. Rapport functie voor het printen volgens de standaard Wegenlegger-indeling;
  4. Verwijzingslijst (Straatnaam, Oud nummer en nieuw nummer);
  5. Export mogelijkheid naar Excel;
  6. Export mogelijkheid naar ZIP-bestand;
  7. Raadplegen van de grafische omgeving (de leggerkaart).

 Wanneer beschikbaar?

De release van VSWe zal plaatsvinden in het 4e kwartaal van 2017. Zodra een exacte datum bekend is zal dit op onze website kenbaar worden gemaakt.

Interesse?

Wilt u gebruik maken van de viewer en/of een bijhoudings contract, stuur dan een email naar info@vsadvies.nl  U krijgt binnen enkele dagen een reactie van ons.